Φροντίδα κοσμημάτων

Ακριβώς όπως και ο εαυτός μας, τα κοσμήματά μας χρειάζονται φροντίδα.
Δημιουργήσαμε μια λίστα με συμβουλές για το πώς να φροντίζετε τα κοσμήματά σας Lilly’ s Papillon, ώστε να φαίνονται τόσο όμορφα όσο την ημέρα που τα παραλάβατε. you received it.

 • Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών μπορεί να επηρεάσουν τα μέταλλα των κοσμημάτων προκαλώντας αμαύρωση, αποχρωματισμό και πιθανή διάβρωση. Συνιστούμε να εφαρμόζετε κρέμες, καλλυντικά και αρώματα πριν φορέσετε τα κοσμήματά σας.
 • Αφαιρέστε τα κοσμήματά σας προτού ασχοληθείτε με οποιαδήποτε μορφή
  σωματικής άσκησης. Είτε πρόκειται για γυμναστική, κηπουρική, ή καθαριότητα,
  φροντίστε να βγάλετε τα ευαίσθητα κοσμήματά σας, για να μην καταστραφούν από
  απροσεξία.
 • Οι χημικές ουσίες που περιέχονται στο νερό των πισινών και των φυσικών πηγών μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική αμαύρωση. Το νερό επίσης προκαλεί αμαύρωση. Επομένως πάντα αφαιρείτε τα κοσμήματά σας πριν μπείτε σε πισίνα, ντους, πηγή ή θάλασσα.
 • Συνιστούμε να αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας σε θήκη με φερμουάρ, καθώς η έκθεση στον αέρα και σε περιβαλλοντικούς παράγοντες μπορεί να προκαλέσει αμαύρωση στα κοσμήματά σας, με την πάροδο του χρόνου. Οι θήκες με φερμουάρ είναι ένας οικονομικός τρόπος για να τα διατηρήσετε καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα πουγκιά είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας.
 • Αποθηκεύστε τα κοσμήματά σας χωριστά, ώστε να μην μπερδεύονται ή τρίβονται και γρατζουνιούνται μεταξύ τους. Αποφύγετε να κοιμάστε φορώντας τα κοσμήματά σας.
 • Μην αποθηκεύετε κοσμήματα δίπλα σε αεραγωγούς θέρμανσης, περβάζια
  παραθύρων ή στο μπάνιο. Η υγρασία και η ζέστη θα προκαλέσουν έντονη αμαύρωση.
 • Προσέξτε ιδιαίτερα όταν καθαρίζετε κοσμήματα με πολύτιμους λίθους,
  μαργαριτάρια και διαμάντια και εάν δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο, ρωτήστε μας.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τη φροντίδα των κοσμημάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.