Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι να επισκεφτείτε ένα κοσμηματοπωλείο και να
ζητήσετε να μετρήσουν το δάχτυλό σας.
Αν, ωστόσο, δεν έχετε τη δυνατότητα να
μεταβείτε σε κοσμηματοπωλείο, τότε συμβουλευτείτε τον ηλεκτρονικό μας οδηγό
μεγέθους δαχτυλιδιού. Ο πίνακας αυτός είναι ενδεικτικός, για αυτό δεν ευθυνόμαστε για οποιοδήποτε λάθος προκύψει από την χρήση του.

Όλα τα κοσμήματα Lilly’s Papillon είναι χειροποίητα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε
κομμάτι είναι μοναδικό, σαν ένας μικρός θησαυρός. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια της κατασκευής κι επειδή κάθε κόσμημα αποτελεί ξεχωριστή
δημιουργία, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές στο σχήμα και το μέγεθος.
Αλλά αυτό είναι που κάνει κάθε κομμάτι τόσο ιδιαίτερο.

Επισκεφτείτε την ενότητα Φροντίδα κοσμημάτων για να μάθετε περισσότερα για το πώς να φροντίζετε τα κοσμήματά σας.

Όταν φοριούνται τακτικά, τα κοσμήματα από ασήμι και ορείχαλκο διατηρούν
συνήθως το αρχικό, φωτεινό χρώμα τους. Ωστόσο, εάν ένα κομμάτι παραμένει
αφόρετο ή το ph του δέρματος σας είναι πολύ όξινο, μπορεί μαυρίσει. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τα κοσμήματά σας. Επισκεφτείτε την ενότητα Φροντίδα κοσμημάτων για να μάθετε περισσότερα για το πώς να φροντίζετε τα κοσμήματά σας.

Ναι, βεβαίως! ανάλογα με το σχέδιο, θα υπάρξει ένα επιπλέον κόστος.

Φυσικά. Συμπληρώστε το όνομα του/της παραλήπτη/τριας και τη διεύθυνσή του/της, στα στοιχεία αποστολής. Κατά το check out (ολοκλήρωση της παραγγελίας) σημειώστε ότι η παραγγελία προορίζεται για δώρο, ώστε να μην σταλεί το αντίστοιχο παραστατικό. Φροντίστε να εισαγάγετε τη σωστή διεύθυνση του/της παραλήπτη/τριας, ως διεύθυνση αποστολής, και τη δική σας διεύθυνση, ως διεύθυνση χρέωσης.

Τα περισσότερα από τα κοσμήματά μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας,
εκτός αν βρίσκονται ήδη σε απόθεμα. Για κοσμήματα που δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας χρειάζονται 10-15 εργάσιμες ημέρες και η κατασκευή ξεκινάει αφού πρώτα εξοφληθεί το ποσό.

Φυσικά. Εάν δεν έχουν φορεθεί και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όλα τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν σε εμάς, εντός 14 ημερών. Τα κοσμήματα επιστρέφονται με δικά σας έξοδα, στη δική τους συσκευασία.

Όχι, αλλά μπορείτε να μας επισκεφτείτε στον εκθεσιακό μας χώρο, ή ακόμα και να κλείσετε ένα ραντεβού online σε περίπτωση που βρίσκεστε μακριά και θέλετε να συζητήσετε για εξατομικευμένες παραγγελίες, ή ακόμα και συνεργασίες.

Είναι εξαιρετικά εύκολο. Επισκεφθείτε την ενότητα Κατάστημα, επιλέξτε το είδος που προτιμάτε και, στη συνέχεια, απολαύσετε την περιήγησή σας. Προσθέστε το κόσμημα ή τα κοσμήματα που επιλέξατε στο καλάθι και ακολουθήστε την εύκολη διαδικασία check out για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Πολύ απλά, στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να λύσουμε το πρόβλημα.

Οι τιμές παρουσιάζουν διακυμάνσεις ανάλογα με την αγορά, τις απαιτήσεις και τις τάσεις. Η περίοδος παραγγελίας μπορεί να επηρεάσει το κόστος της. Από τη στιγμή που αποστείλετε την παραγγελία σας δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε έκπτωση και να επιστρέψουμε τη διαφορά.

Δυστυχώς όχι. Συμβουλεύουμε πάντα τα καταστήματα που διαθέτουν τα κοσμήματά μας να εφαρμόζουν τις ίδιες τιμές με τις δικές μας, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Όταν αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε μέσω e-mail έναν αριθμό
παρακολούθησης και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που
υπάρξει καθυστέρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail ή εντοπίστε το δέμα ηλεκτρονικά μέσω της μεταφορικής εταιρείας που επιλέξατε να παραδώσει το δέμα σας.

Αν δείτε ένα κόσμημα προηγούμενης συλλογής στο διαδίκτυο, ή σε μια ανάρτηση
στο instagram, στείλτε μας e-mail με μια φωτογραφία ή μια περιγραφή και θα σας ενημερώσουμε εάν και πότε θα είναι ξανά σε απόθεμα.

Contact

Still have questions?